Förvaring i Stockholm - Billigt, smart och säkert

Förvaring i Stockholm - Billigt, smart och säkert

Förvaring i Stockholm

I Stockholm är det vanligt med bostäder som har liten yta
. Att ha för små utrymmen för förvaring av saker är därför ett förekommande problem i Stockholm då färre vinds- och källarförråd i storstäderna blir allt vanligare. Att ha en massa prylar man gärna vill spara men tvingas att göra sig av med dem för att det inte finns någon plats i hemmet att förvara. Vi på Boxgard finns till för att lösa det här. Boxgard är förvaringslösningen som förenklar din vardag i Stockholm.

Förvaring är behövligt vid många tillfällen. Det blir som ett slags väntrum för saker man inte riktigt vet vad man ska göra med. Vi hjälper dig med allt från bokning, till upphämtning och säker förvaring. Vi hämtar upp dina saker vid din dörr och levererar tillbaka dem till ditt hem när du önskar. Vi hämtar och leverar i det flesta delar av Stockholm, som Södermalm, Östermalm, Vasatan, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Hägersten, Bromma, Solna, Sunbyberg och Danderyd.

Boxgard är förrådet som föreklar din vardag av magasinering i Stockholm. Vi hjälper dig med allt från bokning till upphämtning och säker förvaring. Vi hämtar upp dina saker vid din dörr och leverar tillbaka till din dörr när du önskar. Du sparar såväl tid som pengar. Du slipper hyra bil, släp och/eller flyttfirma. Vi hämtar upp dina saker gratis i Stockholm. Dyra omkostnader såsom bensin, bilförsäkring, lås eller flyttfirma behöver du inte bekymra dig om. Du slipper dessutom all in- och utlastning, samt att bära in och ut sakerna. Vi erbjuder flexibla magasineringslösingar och skräddarsyr efter ditt behov. Du betalar endast för den yta du använder. Det är tryggt och säkert att använda Boxgard. Vår förrådsanläggning är säkerhetsklassad samt fukt och klimatskyddad Dina ägodelar är försäkrade och våra logistiska partners DHL och Best är kvalitetssäkrade. 

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller boka ditt förråd i Stockholm här.

Billig förvaring i Stockholm med omnejd

Magasinering är behövligt vid många tillfällen. Det blir som ett slags väntrum för saker man inte riktigt vet vad man ska göra med. 

Med Boxgard magasinerar du billigt samt det föreklar din vardag. Vi hjälper dig med allt från bokning till upphämtning och säker förvaring. Vi hämtar upp dina saker vid din dörr och leverar tillbaka till din dörr när du önskar. Du sparar såväl tid som pengar. Du slipper hyra bil, släp och/eller flyttfirma. Vi hämtar upp dina saker gratis i Stockholm. Dyra omkostnader såsom bensin, bilförsäkring, lås eller flyttfirma behöver du inte bekymra dig om. Du slipper dessutom all in- och utlastning, samt att bära in och ut sakerna. Vi erbjuder flexibla magasineringslösingar och skräddarsyr efter ditt behov. Du betalar endast för den yta du använder. Det är tryggt och säkert att använda Boxgard. Vår förrådsanläggning är säkerhetsklassad samt fukt och klimatskyddad Dina ägodelar är försäkrade och våra logistiska partners DHL och Best är kvalitetssäkrade.

Magasinera billigt i StockholmSelf Storage till bästa pris

Boxgard erbjuden dit self storage på flertal platser i Stockholm. Ska du flytta från en bostad? Då kan det dröja några månader från att du lämnar ditt gamla hem tills att du får tillträde till ditt nya. Vi på Boxgard hämtar upp dina saker på gamla adressen, magasinerar och levererar därefter till nya adressen på tillträdesdagen. I Stockholm blir det allt vanligare att hyra ut sin bostad i andra hand. Då kan du magasinera de ägodelar som du är extra rädd om. Du kanske ska renovera din lägenhet, vi magasinerar då dina möbler under tiden och levererar dem tillbaka när renoveringen är klar. Att förvara ett dödsbo i förråd kan vara ett alternativ för att slippa höga kostnader

Boka ditt self storage samt upphämtning så kommer vi inom 24 timmar.

Vill du hyra förråd i Stockholm eller Uppsala, klicka här